Afdrukken

Packgroup

Al 30 jaar produceren en distribueren wij machines en toegevoegde techniek voor de maak- en verpakkingsindustrie. De kennis die wij hierbij hebben opgedaan gebruiken we dagelijks bij het leveren van machines en complete lijnen, bij het optimaliseren hiervan en bij het verlenen van service. Wij voeren daarnaast regelmatig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande machines uit en hebben veel kennis in huis van de wettelijke veiligheidsvoorschriften, Machinerichtlijn, ARBO regelgeving en CE markering. Tevens zien wij regelmatig machines die niet ten volle worden benut. Dit kan anders en beter! We hebben al talloze bedrijven geholpen om niet alleen productiever maar ook veiliger en meer verantwoord te werken.

Onze diensten

Onze kennis wordt al lang niet meer alleen voor eigen producten ingezet. Daar waar wij in het verleden spraken over concurrenten spreken we nu liever over projectpartners. Ons doel is om door middel van onze diensten en met u als eindgebruiker of collega een perfect eindresultaat te creëren.

Werken bij Packgroup

Ben jij onze nieuwe monteur technische dienst?
Soliciteer dan door je CV en motivering in te sturen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    klik hier voor meer informatie